Lexmark Yazıcı & Fotokopi Kiralama, Teknik Servis, Yedek Parça

 

Şirketlerin yıllık giderleri konusunda araştırma yapan uluslararası şirket Gartner, yıllık gelirin %3’ünün doküman üretimi için harcandığını ortaya koymuştur. Maliyet azaltıcı tedbirler alarak siz de şirketinizi önemli kazanımlar sağlayan bir sisteme dahil edebilirsiniz.

 

Baskı ve kopyalama maliyetlerini azaltan, sayfa başı ya da aylık olarak anlaşma yapabileceğiniz firmamız, en uygun fotokopi kiralama hizmetini şirketlere sunarak baskı giderini kontrol altına almanıza imkan verir.

Lexmark Fotokopi Kiralama Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Şirketlere ekonomik olarak fayda sağlayan yazıcı ve fotokopi kiralama hizmeti, firmamız çatısı altında sıfır cihazlar ile yapılarak kurulduğu günden itibaren önemli kazançlar sağlıyor. Sayfa başı, aylık sabit ücret ya da şirketlere özel hazırlanan anlaşmalar ile fotokopi kiralama İstanbul markası olarak servis ağımızı tüm ilçelere yayıyoruz.

Fotokopi kiralama fiyatları sayfa başı, yıllık ya da daha esnek tutulan anlaşmalara göre belirleniyor. Yazıcı ürünleri ve fotokopi makineleri yapılan anlaşma sonrasında açılmamış kutu içerisinde şirketinize getirilerek sizin için tahsis ettiğimiz mobil ekibimiz ile iş yerinize kuruluyor. Böylece yazıcı, fotokopi makinesi, malzeme, tamir, bakım ve yedek parça gibi şirketinizin maliyetlerine etki eden masraflardan kurtuluyorsunuz.

Lexmark Fotokopi Makinesi Özellikleri

Şirketiniz için en uygun modeli ve en iyi fotokopi makinesini belirleyen firmamız, fotokopi yedek parça hizmeti de vererek anlaşma boyunca tamir endişesi yaşamamanızı sağlıyor. Dakikada 66 sayfa baskıya kadar ulaşan bir hız sunan Lexmark marka cihazlar, firmamız bünyesinde sizlere tahsis edilebiliyor. Aygıt türü olarak renkli led, renkli lazer, monochrome laser ve küçük, orta, büyük, large workgroup çalışma gruplarından seçiminizi yapabiliyorsunuz.

ACİL İLETİŞİM HATTIMIZ
""
1 Step 1
Bilgilerinizi bırakın, sizi hemen arayıp yardımcı olalım.
Adınız
face e87c
Telefon
phone_in_talk e61d
Mesajınız
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right