Aynı İşi Düşük Maliyetle Yapmanın Yolu: Fotokopi Makinesi Kiralama

Endüstriyel rekabetin artışıyla birlikte hayatımıza giren optimizasyon kavramı, artık küçük çaplı şirketler için bile bir yol haritası haline geldi. Her işyeri, yaptığı işin kalitesini düşürmeden maliyeti düşürüp karlılığı artırarak piyasada daha güçlü bir yer edinmenin peşinde. Bu haklı rekabet refleksi ise birtakım önlemleri zorunlu kılıyor. Fotokopi makinesi kiralama da bunlardan birisi.

 

Günümüzde bir cihaz satın alıp demirbaş listesine kaydetmek hesaplanandan çok daha fazla maliyetli olabiliyor. Çünkü cihazın ekonomik ömrü içindeki giderler, teknolojinin gelişme hızı ile yarışamıyor. Teknik servis için ödenen meblağlar, mecburi parça değişimleri, periyodik bakımlar derken cihazın yenileme dönemi geldiğinde bir bakıyorsunuz ki cihazın bedeli kadar ekstra masraf ödemişsiniz. İşte bu yüzden biz diyoruz ki; aynı işi neden daha az maliyetle yapmayasınız?

 

Fotokopi Makinesi Kiralama Nasıl Yapılır?

Firmamız, işyerlerine en uygun fotokopi kiralama modelini bularak çözüm üretmekte. Karşılıklı anlaşma sonucu imzalanan sözleşme ekseninde gerçekleşen kiralama işlemi; aylık veya yıllık olabileceği gibi ortak nokta bulunarak başka bir takvime de yayılabiliyor. Ayrıca ihtiyacınıza göre yazıcı kiralama hizmetimizi de aynı anda sunabiliyoruz.

Kiralama işlemi öncesinde marka ve model belirleniyor. Burada şirketinizin iş hacmi, gelecekteki beklentiniz ve bütçeniz devreye giriyor.  Verileri harmanlayarak teknik danışmanlarımızla birlikte sizin için en iyi olanı tespit ediyoruz.

Şirketiniz için en iyi fotokopi makinesi belirlendikten sonra kiralama metodunu oluşturuyoruz. Burada size sunduğumuz iki farklı seçenek oluyor. Birincisinde ne kadar kullanırsanız o kadar ödediğiniz sayfa başı maliyet hesabı olan metodu size anlatıyoruz. İkincisinde ise aylık sabit bir ücret ödediğiniz ve herhangi bir kullanım sınırı olmayan metodumuzu açıklıyoruz. Ödeme seçeneklerimiz ise nakit, kredi kartı ve leasing gibi alternatiflerden oluşuyor.

Seçilen kiralama yöntemi hangisi olursa olsun size sıfır fotokopi makinesi kullanma şansı veriyoruz. Cihaz, işyerinizde kutusundan çıkarılıyor ve kurulumu bizzat firmamızın teknik personeli tarafından gerçekleştiriliyor. Gerekli ayarlar yapıldıktan sonra firmanızın yetkilileri ile detaylar paylaşılıyor.

Firmamız tarafından sunulan fotokopi makinesi kiralama hizmetinde cihazın bütün bakım masrafları bize ait oluyor. Bununla birlikte toner dolumu veya parça değişimi gereksinimleri de bizim tarafımızdan karşılanıyor. Kısacası; siz sadece kullanacağınız kağıdı temin ediyorsunuz, gerisini biz hallediyoruz.

ACİL İLETİŞİM HATTIMIZ
""
1 Step 1
Bilgilerinizi bırakın, sizi hemen arayıp yardımcı olalım.
Adınız
face e87c
Telefon
phone_in_talk e61d
Mesajınız
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right