Ürünler

Lexmark CX725de Çok Fonksiyonlu Fotokopi Makinesi & Yazıcı – Renkli

Lexmark CX725de kişisel çıktı cihazı olarak kullanımı kolay, özellik açısından zengin paketiyle çalışma grubu düzeyinde yazdırma performansı ve gelişmiş tarama özellikleri sunar.

 

  • Renkli Lazer
  • Dubleks (2-taraflı) Yazdırma: Integrated Duplex
  • Baskı Hızı: 47 sayfa/dakika’ya kadar
  • Tavsiye Edilen Aylık Baskı Adetleri: 2000 – 20000 sayfa
Açıklama

Yumuşak dokunuş ekran

Parlak, 17,8 cm (7 inç) renkli dokunmatik ekran ultra pürüzsüz yüzeye sahiptir ve kalemler, parmak uçları ve tırnaklar da dahil olmak üzere her şeyle, basınç veya doğrudan ten teması sağlamadan etkinleştirilebilir.


Gelişmiş tarama

Otomatik eğilme düzeltme, karışık boyut tarama, sayfa düzeyinde sıkışma giderme ve tümleşik dosya sıkıştırma CX725’in güçlü bir tarama aracı olmasını sağlar.


Dört çekirdekli güç

4 GB’ye kadar bellekle 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci CX725’ye güçlü yazdırma kontrolü sağlar.


Olağanüstü renk

Ultra keskin 4800 Renk Kalitesi, PANTONE® kalibrasyonu ve Lexmark Renkli Değişikliği gibi profesyonel renk özellikleri Unison Toner ile birlikte çalışarak önemli renk tonlarıyla hassas eşleşme sunar.


Çözüm esnekliği

Lexmark’a özel Bulut Çözüm Çerçevesi (cSF) ve Yerleşik Çözümler Çerçevesi (eSF) uygulamaları MFP’nin her müşterinin ve sektörün ihtiyaçlarına göre planlanabilmesini sağlar.


Çok amaçlı ortam kullanımı

Kolaylık, güvenilirlik ve çok amaçlılık için geliştirilen ortam yüklemesi ve beslemesinin yanında 650 sayfa girdi kapasitesi (2300’e kadar genişletilebilir), küçük ortam ve afiş uzunluğu desteği ve yanlış beslemeye karşı olağanüstü dayanıklı girdi tepsileri.

Bilgi & Talep – Sizi Arayalım

Bilgi & Talep – Sizi Arayalım

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right